Δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 49 Ευρώ, εντός Ελλάδος. Δωρεάν επιστροφές και αλλαγές για όλες τις παραγγελίες Νοεμβρίου άνω των 49 ευρώ - 801 300 3828 Γραμμή επικοινωνίας (αστική χρέωση)

Mini Cart

Πολιτική απορρήτου και cookies

Η παρούσα πολιτική προστασίας ιδιωτικότητας ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο η παρούσα ιστοσελίδα (η οποία θα αποκαλείται από τώρα ως «το Κατάστημα») χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία δίνετε εσείς στο Κατάστημα όσο χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα. Το κατάστημα είναι αφοσιωμένο στο να εξασφαλίσει την προστασία της ιδιωτικότητάς σας. Σε περίπτωση που σας ζητήσουμε να μας προμηθεύσετε συγκεκριμένες πληροφορίες με τις οποίες είναι δυνατή και εφικτή η προσωποποίηση σας κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν σε εναρμόνιση με την παρούσα δήλωση ιδιωτικότητας. Το Κατάστημα έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις πολιτικές του ανά χρονικά διαστήματα με την ανανέωση και ενημέρωση της παρούσας σελίδας. Συνιστούμε τον περιοδικό έλεγχο αυτής της σελίδας από εσάς ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές και να έχετε γνώση τους.
Τι πληροφορίες συλλέγουμε
Μπορεί να συλλέξουμε τα παρακάτω στοιχεία:

  • Όνομα και Επώνυμο
  • Τηλέφωνο, διεύθυνση παράδοσης και κατοικίας, email
  • Δημογραφικές στατιστικές πληροφορίες όπως ο ταχυδρομικός κώδικάς σας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα
  • Άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες και προσφορές που απευθύνονται στους πελάτες του Καταστήματος

 
1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ), ο οποίος αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 
1.1 Συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων.
 
Η ιστοσελίδα www.axelaccessories.com σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και χωρίς να χρειάζεται να δίνουν προσωπικά δεδομένα εκτός και αν το επιθυμούν οι ίδιοι. Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδα της www.axelaccessories.com θα χρειαστεί να προβούμε σε συλλογή και επεξεργασία ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να σας προσφέρουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε επαρκώς στις ανάγκες σας.
Πιο συγκεκριμένα:
α) Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για τη δημιουργία Λογαριασμού και τις παραγγελίες των προϊόντων της Axel.

  • • Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή δημιουργώντας Λογαριασμό στην www.axelaccessories.com, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, email, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, Κωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική φόρμα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να σας στέλνουμε μέσω email χρήσιμές ενημερώσεις, εκπτώσεις, διαφημιστικά μηνύματα και γενικά τα νέα της εταιρείας μας. Αφού δημιουργήσετε προσωπικό Λογαριασμό στην www.axelaccessories.com, μπορείτε πατώντας «Σύνδεση» να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προβείτε στην παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείτε.
  • • Εάν αποφασίσετε να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων μέσω του e-shop της www.axelaccessories.com αφού έχετε κάνει ήδη εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά στη φόρμα εγγραφής, θα χρησιμοποιηθούν και για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αν δεν επιθυμείτε να προβείτε σε εγγραφή μπορείτε να διεκπεραιώσετε την παραγγελία σας ως απλός Επισκέπτης συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα προσωπικά σας στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, πόλη, χώρα Ταχυδρομικό Κώδικα, τηλέφωνο επικοινωνίας και στη συνέχεια τα στοιχεία πληρωμής. Επίσης ενδέχεται να δώσουμε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και στην μεταφορική εταιρεία που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Αυτά τα στοιχεία μας επιτρέπουν να διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας , να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας και να σας ενημερώνουμε για την κατάστασή της.
  • • Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα πρέπει να συμπληρώσετε υποχρεωτικά στα προβλεπόμενα πεδία, το όνομα και το email σας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή σας και να είμαστε σε θέση να σας απαντήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε κατάλληλα.
  • • Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο προβλεπόμενο πεδίο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση - email, προκειμένου να σας στέλνουμε ενημερωτικά και διαφημιστικά emails. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την Axel Accessories στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@axelaccessories.com.
  • • Περιοδικά η Axel οργανώνει έρευνες, προωθητικές ενέργειες, επιχειρηματικές συναντήσεις για την παρουσίαση και αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Επίσης, συμμετέχει σε εκθέσεις, συνέδρια, επιχειρηματικά γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία θεωρούμε ότι μας παρέχονται οικειοθελώς και στα πλαίσια της επιχειρηματικής συνεργασίας (επιχειρηματικές κάρτες, φόρμες στοιχείων επικοινωνίας) ενδέχεται να καταχωρούνται στα πληροφοριακά μας συστήματα, για σκοπούς επικοινωνίας κι ενημέρωσης για τα προϊόντα –υπηρεσίες και δραστηριότητες της εταιρίας, μέσω τηλεφώνου ή/και email. Προσωπικά δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό είναι: ονοματεπώνυμο, email, κινητό/σταθερό τηλέφωνο, επάγγελμα, θέση εργασίας.

 
β) Προσωπικά δεδομένα από τη χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας.
       • Η Axel χρησιμοποιεί cookies (μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας) και παρόμοιες τεχνολογίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την διεύθυνση IP για την παροχή των τοποθεσιών της στο web αλλά και των mobile εφαρμογών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών της.
       • Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες για εσάς, τη συσκευή σας ή τη χρήση υπηρεσιών, με τρόπους που περιγράφουμε στο σημείο συλλογής ή άλλως με τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες.
 
γ) Προσωπικά δεδομένα δημοσιευμένα από τρίτους.
       • Στα πλαίσια του έννομου συμφέροντος της Axel να δημιουργεί αγοραστικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα και υπηρεσίες της, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που είναι δημοσιευμένες στο διαδίκτυο σε μηχανές αναζήτησης και social media εφαρμογές (Google, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram) , με σκοπό τη δημιουργία εξατομικευμένης προώθησης κι ενημέρωσης του δυνητικού πελάτη μέσω τηλεφώνου ή/και email για τον παραπάνω εμπορικό σκοπό. Η Axel διαθέτει λογαριασμούς σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram κλπ., τα οποία συχνά περιλαμβάνουν λειτουργικότητα ώστε να μπορείτε να δηλώνετε την αρέσκειά σας, να κοινοποιείτε ή να σχολιάζετε δημοσιεύσεις μας ή να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων. Αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας εκ μέρους σας. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχετε μέσω τέτοιων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συλλεγεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλα μέλη της εν λόγω εφαρμογής την αλληλεπίδρασή σας με τα email, και γενικά τα μηνύματα που μας στέλνετε μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομέρειες της επικοινωνίας σας με την εταιρία μας, όπως η ημερομηνία, η ώρα και ο λόγος επικοινωνίας μαζί μας, αναγνωριστικά συσκευών ή άλλα μοναδικά αναγνωριστικά. και οι ανταλλαγές αυτές διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εταιρειών που παρέχουν την κάθε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Η Axel δεν ελέγχει, ούτε ευθύνεται για τον τρόπο με τον οποίο εν λόγω εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.
       • Εάν αποφασίσετε να λάβετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό που διεξαγάγει η Axel σε πλατφόρμα ορισμένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, για τη συμμετοχή σας απαιτείται η συμπλήρωση κάποιων στοιχείων προσωπικών σας στοιχείων προκειμένου να είστε επιλέξιμοι για το διαγωνισμό και να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που κερδίσετε.
 
δ) Προσωπικά δεδομένα για τις εμπορικές συναλλαγές.
       • Διατηρούμε στα πληροφοριακά μας συστήματα αρχείο των συναλλαγών σας με την εταιρεία μας, τις συμβάσεις με τους πελάτες και προμηθευτές μας, προσωπικά δεδομένα για τις εμπορικές συναλλαγές (πωλήσεις, αγορές, πληρωμές, κλπ.), στοιχεία επαφών για τις εν λόγω διαδικασίες καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις που διενεργούμε.
       • Κατά την επικοινωνία μας μαζί σας μέσω Messenger, Viber, WeChat, Email, ή τηλεφωνικά (οι τηλεφωνικές κλήσεις καταγράφονται), ενδέχεται να μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα για τη διευθέτηση της παραγγελίας σας από το e-shop της Axel. Σε αυτά τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνονται και οικονομικά σας στοιχεία όπως επιταγές, IBAN, συνεργαζόμενες τράπεζες κλπ για τη διευθέτηση των πληρωμών σας.
       • Σε όσους πελάτες επιθυμούν χορηγούμε Loyalty Cards ή την Crystal Member Card, όπου εκτός από τα προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησής τους, καταχωρούνται όλες οι αγορές τους, καθώς και οι πόντοι ή οι εκπτώσεις που λαμβάνουν με κάθε αγορά τους.        • Σε περίπτωσης υποβολής παραπόνων των πελατών του e-shop ή αιτημάτων επιστροφής χρημάτων, συλλέγουμε τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία σας, για την διευθέτηση των αιτημάτων σας.
       • Διατηρούμε λίστες με τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email κλπ) των πελατών αλλά και των συνεργατών μας, με σκοπό την επικοινωνία και τη συνεργασία μας μαζί τους.
Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας. Νομικές βάσεις για την τήρηση και επεξεργασία αρχείου με τα προσωπικά σας δεδομένα από την Axel είναι, η ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας(ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1ά) η οποία χορηγείται με την εκούσια συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων, η εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄β), η εκτέλεση νομικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1΄γ) καθώς και το έννομο συμφέρον της Axel (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄στ).
 
ε)Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του συστήματος βιντεοεπιτήρησης των εμπορικών καταστημάτων της Axel.
       • Η αποθήκευση και διαβίβαση εικόνας προσώπου, η οποία συλλέγεται με λήψη από σταθερή βιντεοκάμερα, που λειτουργεί μόνιμα, συνεχώς ή κατά τακτά χρονικά διαστήματα, στους χώρους των εμπορικών καταστημάτων της Axel όπου συγκεντρώνονται πελάτες, εργαζόμενοι κλπ., συνιστά επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Απώτερος σκοπός της βιντεοεπιτήρησης των εμπορικών καταστημάτων της Axel είναι η ασφάλεια του χώρου και των αγαθών που εμπορεύεται και η τοποθέτηση των συσκευών βιντεοεπιτήρησης είναι πάντα κατάλληλη επαρκής και μη υπερβολική σε συνδυασμό με το σκοπό της επεξεργασίας. Η Axel τοποθετεί κάμερες σε σημεία εισόδου/εξόδου (χωρίς όμως να λαμβάνει εικόνα από δημόσιο χώρο), στα ταμεία και χώρους φύλαξης χρημάτων, σε αποθήκες εμπορευμάτων, καθώς και σε χώρους στάθμευσης και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και η διαχείριση του συστήματος βιντεοεπιτήρησης πραγματοποιείται μόνο από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Η Axel αποφεύγει τη λήψη εικόνας σε χώρους όπου προσβάλλεται ο σκληρός πυρήνας του δικαιώματος στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως χώροι και προθάλαμοι τουαλετών, δοκιμαστήρια, κ.λπ., δεν προβαίνει σε καταγραφή ήχου, και δε χρησιμοποιεί το σύστημα βιντεοεπιτήρησης για τον έλεγχο και την εποπτεία των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση τα αρχεία βιντεοεπιτήρησης δεν αποθηκεύονται για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών. Κατ’ εξαίρεση, σε περίπτωση συμβάντος, τα δεδομένα μπορούν να εξάγονται από το σύστημα και να τηρούνται σε ξεχωριστό αρχείο μέχρι 30 ημέρες. Αν το συμβάν αφορά τρίτον, η τήρηση των εικόνων γίνεται μέχρι 3 μήνες.
 
στ) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και επεξεργάζεται η Axel για τους εργαζομένους (και τους υποψηφίους).
       • Όταν δημιουργηθεί μια νέα θέση εργασίας, η Axel, συλλέγει βιογραφικά σημειώματα υποψήφιων εργαζομένων τα οποία είτε αποστέλλονται μέσω του email :info@axelaccessories.com, hr@axelaccessories.com, είτε συμπληρώνοντας σε σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ονοματεπώνυμο, email και επισυνάπτοντας το βιογραφικό, είτε κατόπιν κατ’ ιδίαν συνάντησης με τους υποψήφιους εργαζομένους στα Retail καταστήματα της Axel, είτε από βιογραφικά που είναι αναρτημένα στο MS outlook, σε Fileservers και Skywalker. Η Axel διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα του κάθε υποψηφίου διατηρούνται ακέραια και ασφαλή, μόνο για όσο χρόνο είναι απαραίτητο.
       • Τόσο το προσωπικό, όσο και οι εξωτερικοί συνεργάτες της Axel, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ενήμεροι για τις υποχρεώσεις τους σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών αλλά και το επαγγελματικό απόρρητο. Υπάρχει πάντα συμβατική σχέση μεταξύ της Axel και των εργαζομένων/εξωτερικών συνεργατών της, με τις απαραίτητες δεσμεύσεις εμπιστευτικότητας και λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Η Axel διατηρεί προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα βιογραφικά, το αρχείο προσωπικού και στα πιστοποιητικά υγείας τους. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση συμβατικών και νομικών υποχρεώσεων της Axel.

 
1.2 Πρόσβαση και Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.
 
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.axelaccessories.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Η Axel δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί νομικά. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι δύναται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση, και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online, χωρίς την εκ μέρους σας συναίνεση.
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Axel που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας, να παρέχουν στους χρήστες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Στις περιπτώσεις που η Axel χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, και για την απρόσκοπτη λειτουργία κάποιων ηλεκτρονικών υπηρεσιών (data center, hosting, κλπ) γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη σχετική σύμβαση υπηρεσιών και εταιρία φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Οι τρίτοι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να είναι συνεργάτες της Axel (Εκτελούντες την επεξεργασία) οι οποίοι αναλαμβάνουν το έργο της υλοποίησης και υποστήριξης στα προϊόντα και υπηρεσίες της Axel και έτσι ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ορισμένες πληροφορίες που μας δίνετε για να παρέχουν τις εν λόγω υπηρεσίες. Υπάρχει πάντα συμβατική σχέση μεταξύ της Axel και των συνεργατών της, με τις απαραίτητες δεσμεύσεις εμπιστευτικότητας και λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στη μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε γνωστοποιούμε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και τον τόπο αποστολής των προϊόντων που μας έχετε υποδείξει, προκειμένου να γίνει η αποστολή τους στο σωστό παραλήπτη, εξασφαλίζοντας πάντα τη συμβατική υποχρέωση της μεταφορικής εταιρίας να διασφαλίζει την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη, εφόσον δώσετε την ελεύθερη και ρητή συγκατάθεσή σας. Η Axel δεν παρέχει τα προσωπικά σας δεδομένα σε αποδέκτες με έδρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Επιπλέον τα προσωπικά δεδομένα που μας χορηγείτε ενδέχεται να γνωστοποιηθούν την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση που ανακύψει περιστατικό παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων.
Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην Axel είναι εμπιστευτικές και η Axel έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 
1.3 Βασικές Αρχές επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
 
       • Η επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνει χώρα με νόμιμο, δίκαιο και διαφανή τρόπο
       • Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς
       • Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων είναι επαρκής και σχετική
       • Τα προσωπικά δεδομένα είναι ακριβή και επικαιροποιημένα
       • Τα προσωπικά δεδομένα που δεν είναι ακριβή διορθώνονται ή διαγράφονται
       • Τα προσωπικά δεδομένα μένουν εμπιστευτικά και αποθηκευμένα με ασφάλεια
       • Τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα μοιράζονται με τρίτους εκτός από αν είναι απαραίτητο για να προσφέρονται για αυτά υπηρεσίες κατόπιν συμφωνίας
       • Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων η Axel θα γνωστοποιήσει το συμβάν αμελλητί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και εφόσον κρίνεται απαραίτητο και σε εσάς και θα λάβει κάθε εύλογο μέτρο για την αποτροπή/περιορισμό περαιτέρω ζημίας σας.

 
1.4 Διάρκεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
 
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται δυνάμει σύμβασης που έχετε συνάψει μαζί μας (πχ παραγγελία, πώληση), τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται μέχρι την ανάκληση (Opt-out) της συγκατάθεσής σας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς ελεύθερα και οποιαδήποτε στιγμή . Έτσι, εάν στο παρελθόν είχατε κάνει εγγραφή στο Newsletter της Axel, δίνοντας τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερωτικών και διαφημιστικών μηνυμάτων έχετε τη δυνατότητα να κάνετε Opt-out και unsubscribe από τη mailing list της Axel. Εάν έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, τα προσωπικά σας δεδομένα, με επιφύλαξη του δικαιώματος σας να ζητήσετε τη διαγραφή τους, δε θα διαγράφονται αυτομάτως μετά την εκτέλεση της συμβατικής σας υποχρέωσης, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις αγορές καθώς τις προτιμήσεις σας στα προϊόντα της Axel .

 
1.6 Cookies.
 
Η Axel χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η www.axelaccessories.com, να λειτουργούν απρόσκοπτα, να συλλέγονται επιλογές σας, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβασή σας σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς σας υπολογιστές, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.axelaccessories.com. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγράφετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.

Ασφάλεια
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες που ανταλλάσσετε με το Κατάστημα μας είναι απόλυτα ασφαλείς. Για να αποφύγουμε οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών ή μη εξουσιοδοτημένη προβολή ή πρόσβαση, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα φυσικής και ηλεκτρονικής προστασίας τα οποία ελέγχονται και συντηρούνται συνεχώς διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών αλλά και των πληροφοριών σας.

Πως χρησιμοποιούμε τα cookies
Το λεγόμενο «cookie» είναι ένα μικροσκοπικό σε μέγεθος αρχείο το οποίο ζητά την άδειά σας για να αποθηκευτεί σε ένα σημείο του τοπικού χώρου αποθήκευσης του δίσκου του υπολογιστή σας. Εφόσον δώσετε την άδεια το αρχείο προστίθεται στο σκληρό δίσκο σας και βοηθάει στην ανάλυση της ηλεκτρονικής κίνησης και ενημερώνει αλλά και ενημερώνεται όταν επισκέπτεστε συγκεκριμένες Ιστοσελίδες. Τα cookies επιτρέπουν σε διαδικτυακές εφαρμογές την μεταξύ τους αλληλεπίδραση και παράλληλα επιτρέπουν την αλληλεπίδραση μαζί σας ως μεμονωμένο άτομο. Η διαδικτυακή εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις διαδικασίες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις μη-προτιμήσεις σας με την συγκέντρωση και απομνημόνευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε «traffic log cookies» για να αναγνωρίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθάει στο να αναλύουμε δεδομένα επισκεψιμότητας και να προσαρμόζουμε το Κατάστημα στις ανάγκες των πελατών μας. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους στατιστικής ανάλυσης χωρίς την ταυτοποίηση φυσικών προσώπων και στη συνέχεια τα δεδομένα καταστρέφονται και διαγράφονται από το σύστημά μας.
Γενικά, τα cookies μας βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό να σας παρέχουμε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη Ιστοσελίδα, δίνοντας μας παράλληλα την δυνατότητα να εντοπίσουμε τις χρήσιμες και όχι χρήσιμες πλευρές της ιστοσελίδας. Η αποδοχή του cookie σε καμία περίπτωση δεν μας παρέχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή σε πληροφορίες πέρα από αυτές που επιλέγεται εσείς να μοιραστείτε μαζί μας μέσα από τη συμπλήρωση αντίστοιχων φορμών επικοινωνίας εντός της Ιστοσελίδας. Μπορείτε να δεχτείτε ή να αποκλείσετε/ απορρίψετε τα cookies, όπως και μπορείτε με ανάλογη ρύθμιση μέσα από τον browser σας να ρυθμίσετε την αυτόματη αποδοχή ή αππόριψη όλων των cookies. Σε περίπτωση που επιλέξετε την απόρριψη, ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις πλήρεις δυνατότητες της Ιστοσελίδας.
Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους
Η σελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους ενδιαφέροντος. Εφόσον επιλέξετε και ακολουθήσετε ένα τέτοιο σύνδεσμο και αποχωρήσετε από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ως προς τον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την ιδιωτικότητά σας και την προστασία της όπως και για πληροφορίες που μπορεί να ανταλλάξετε εκεί και διευκρινίζεται ότι αυτοί οι ιστότοποι δεν καλύπτονται από την παρούσα δήλωση ιδιωτικότητας. Συνιστούμε την προσοχή σας και να ελέγχετε πάντα το κάθε εν λόγω website ως προς την κάλυψη της ιδιωτικότητας.


Διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων
Μπορείτε να επιλέξετε να περιορίσετε την συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κάθε φορά που σας ζητείται να συμπληρώσετε μια φόρμα σε μια ιστοσελίδα, ελέγξτε αν υπάρχει κάποιο κουτάκι στο οποίο μπορείτε να χαρακτηρίσετε ότι δεν επιθυμείτε να διαβιβαστούν οι πληροφορίες σας σε άλλον πάροχο ή συνεργάτη για λόγους marketing.
  • Εφόσον έχετε συμφωνήσει και έχετε δώσει τη συναίνεσή σας για χρήση των πληροφοριών σας για ενέργειες marketing, μπορέιτε να αλλάξετε την απόφασή σας και να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να αφαιρεθείτε από τις λίστες επικοινωνίας.

Δεν θα πουλήσουμε, διαμοιράσουμε, μισθώσουμε ή κατά οποιονδήποτε τρόπο κάνουμε διαθέσιμες τις πληροφορίες και τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, χωρίς να λάβουμε πρώτα τη ρητή σας συγκατάθεση ή εκτός αν μας υποχρεώσει η νομοθεσία να το πράξουμε. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας αποστείλουμε διαφημιστικό περιεχόμενο σχετικά με τρίτους τους οποίους θεωρούμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν σε περίπτωση που το ζητήσετε.
Έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε να σας ενημερώσουμε για τις προσωπικές σας πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων χωρίς καμία απολύτως χρέωση προς την πλευρά σας. Για το αίτημά σας μπορείτε να απευθύνεστε μέσω email ή τηλεφώνου στην εταιρία μας.
Εάν θεωρείτε ότι έχουμε λανθασμένες πληροφορίες σας ή μη ορθά συμπληρωμένες σε οποιονδήποτε βαθμό, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε γραπτώς με email στην εταιρία μας ώστε να διορθώνεται άμεσα το λάθος.



Είδη cookies που χρησιμοποιούμε
Παρακάτω μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα τα είδη των cookies που χρησιμοποιούμε


 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας, www.axelaccessories.com, ή να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Axel στο email dpo@axelaccessories.com ή στο τηλέφωνο 2310520050
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Cookie Name Cookie Description
Analytics Ανανεώνεται κάθε φορά που δεδομένα αποστέλλονται στο Google Analytics με το οποίο καταμετρώνται οι συνολικές επισκέψεις σε σελίδες.
Session Διαγράφεται με το κλείσιμο του browser. Κρατάει ενδιάμεσες και προσωρινές πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση σας στην σελίδα και καταστρέφεται με την έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησης σας.
Remarketing Χρησιμοποιείται για στοχευμένες ενέργειες προώθησης προϊόντων σύμφωνα με τις προτιμήσεις του επισκεπτόμενου.